02144011917مشاوره رایگان
جستجو
دستگاه اکسیژن ساز – فروش و قیمت اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز – فروش و قیمت اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز (oxygen Concentrator) که به معنای لغوی «تغلیظ اکسیژن» نیز شناخته می‌شود، دارای تکنولوژی خاصی است که هوای موجود در محیط را به وسیله‌ی پمپ هوای مخوص به خود، وارد دستگاه کرده و با تفکیک سازی عنصر اکسیژن از هوا، اقدام به تولید اکسیژن (با خلوص 95 درصدی) می‌کند. به بیان فنی‌تر، در حدود 21 درصد از هوا، از اکسیژن تشکیل شده است و هوای مکیده شده به درون دستگاه، در ابتدا از فیلترهای پودر زئولیت عبور داده میشود. در واقع فیلترهای پودر زئولیت، وظیفه‌ی جداسازی 21 درصد اکسیژن (20.85 %) موجود در هوای ورودی به دستگاه را بر عهده دارد و این عنصر را از دیگر گازهای موجود در هوا جدا خواهد کرد. نهایتاَ نیز اکسیژن خالص جداسازی شده از هوا، از طریق پمپ های دیگر دستگاه اکسیژن ساز دوباره به محیط، دستگاه های صنعتی و یا ریه بیماران انتقال پیدا می‌کند.

اکسیژن ساز

چه گازهایی به دستگاه اکسیژن ساز وارد می‌شود؟

در واقع این سوال را به اینگونه نیز می‌توان مطرح نمود که: «هوا از چه گازهایی تشکیل شده است؟!»

در پاسخ می‌توان گفت که هوا به صورت حدودی از 78.08 درصد نیتروژن، 20.85 درصد اکسیژن و در حدود 1.07 درصد ترکیبی از عناصر هلیوم، دی اکسید کربن، هیدروژن، نئون، زنون، آرگون، گوگرد (سولفور) و کریپتون تشکیل یافته است. به دلیل کمبود اکسیژن موجود در هوا و نیاز 100 درصدی انسان به اکسیژن برای تنفس و ادامه حیات، استفاده از انواع دستگاه اکسیژن ساز به میزان چشمگیری مورد توجه قرار گرفته است. البته ناگفته نماند که همواره مقدار بسیار ناچیزی آب (در قالب رطوبت) در هوا وجود دارد و این مقدار بسته به خشک و کویری بودن یا ساحلی بودن یک منطقه متغیر است؛ چنان که در اقلیم‌های معتدل و مرطوب و یا شهرهای کنار دریا، از این رطوبت شدید موجود در هوا، به عنوان آب و هوای شرجی استفاده می‌شود.

اکسیژن ساز چیست

همانطور که پیشتر عنوان شد، خرید دستگاه اکسیژن ساز این قابلیت را به افراد و صنایع می‌دهد که عنصر اکسیژن را از یک منبع گازی (معمولاَ هوای محیط پیرامون) جدا نموده و با تفکیک سازی حجم اصلی نیتروژن و دیگر عناصر گازی، به تعبیه‌ی یک جریان گازی سرشار از اکسیژن اقدام کنند.

نمودار اکسیژن

نحوه‌ی کار دستگاه اکسیژن ساز (oxygen Concentrator)

در این بخش به بررسی نحوه‌ی کار این دستگاه و سیستمهای آن خواهیم پرداخت. در حقیقت:

نحوه کار اکسیژن ساز

  • انواع دستگاه اکسیژن ساز (oxygen Concentrator)، هوای موجود در محیط پیرامونی را از طریق پمپهای هوا به دستگاه منتقل کرده و سپس عمل فشرده سازی گاز اکسیژن انجام می‌شود.
  • در مرحله‌ی بعد، هوای مکیده شده به داخل دستگاه از فیلتراسیون پودر ژئولیت گذرانده میشود تا اکسیژن موجود در هوا از حجم زیاد نیتروژن و دیگر گازهای موجود در آن جداسازی شود.

اکسیژن ساز

  • بد نیست بدانید که کمپرسور همواره بعنوان یکی از تأثیرگذارترین و پراهمیت ترین سیستمهای موجود در انواع تکنولوژی تولید اکسیژن شناخته می‌شود و میزان کیفیت آن در تعیین نهایی قیمت دستگاه اکسیژن ساز موثر خواهد بود.
  • کار این سیستم این است که فشار و درصد گاز اکسیژن موجود در محفظه‌ها را افزایش داده و درصد خلوص اکسیژن موجود در دستگاه را به 94 الی 95 درصد می‌رساند و البته فشار اکسیژن را نیز به شدت افزایش خواهد داد. به بیان فنی‌تر، مواد معدنی متخلخل ژئولیت، مولکول های نیتروژن را از هوای تحت فشار استخراج کرده و به عنصر اکسیژن اجازه رد شدن را خواهند داد. سپس زمانی که اکسیژن هوا تفکیک سازی شد، فشار هوا کاهش پیدا می‌کند و نیتروژن از مخازن ژئولیت (زئولایت) به هوای محیط برگردانده خواهد شد.
  • در گام بعد، نحوه‌ی تحویل مجدد گاز اکسیژن به هوا و یا دستگاه‌های صنعتی و درمانی دیگر تنظیم می‌شود تا مقدار و کیفیت آن توسط اپراتور به خوبی کنترل شود.
  • در گام نهایی نیز اکسیژنی که توسط ژنراتورهای اکسیژن تولید می‌گردد، به سمت خروجی دستگاه هدایت شده و وارد لیوان مرطوب کننده می شود. سپس از طریق پمپهای انتقالی به محیط منتقل می‌شود و یا به مجرای تنفسی بیماران هدایت می‌شود.

ژنراتور اکسیژن ساز

  • در واقع این اکسیژن با خلوص بالا، تحت عنوان یک جایگزین ایمن، مطمئن و با قیمت مناسب به جهت استفاده در منابع سنتی گاز اکسیژن، مانند سیلندرها یا مایع کریوژنیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایای بهره گیری از دستگاه اکسیژن ساز

این دستگاه‌ها دارای مزایای متفاوتی برای انواع کاربریهای: درمانی و بیمارستانی، واحدهای مسکونی، صنعتی و تولیدی، استخرهای شنا و پرورش آبزیان و … می‌باشد که از جمله‌ی آنها می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

اکسیژن ساز

  • خلوص بالای اکسیژن بیش از 95 درصد خلوص)
  • سطح ایمنی بالای اینگونه دستگاه ها
  • مناسب برای حفظ محیط زیست (دوستدار طبیعت)
  • فراهم نمودن گازهای اکسیژن کافی برای انواع دستگاه تولید ازن و ازن ژنراتورها
  • قابلیت استفاده درصنایع و کارگاه های تولیدی مانند: پتروشیمی، پالایشگاه ها، صنایع فولاد، شیشه و سرامیک، مقوا سازی، بهداشت، درمان و پزشکی، مراکز پژوهشی و آزمایشگاه ها و …
  • کمک به تصفیه آب آشامیدنی واحدهای مسکونی و مجتمع های تجاری – اداری
  • مناسب برای تولید اکسیژن آب موجود در استخرهای شنا
  • مناسب برای حوضچه ها و استخرهای پرورش آبزیان و ماهی

و …

اجزای تشکیل دهنده دستگاه اکسیژن ساز

پیش از خرید دستگاه اکسیژن ساز بایستی در رابطه با اجزا و سیستم های تشکیل دهنده آن بیشتر بدانید و البته از مارک های استفاده شده در قطعات آن اطلاعات جامعی کسب کنید. در واقع انواع دستگاه مولد اکسیژن از اجزای مختلفی تشکیل یافته است که عبارتند از:

1) سیلندرهای زئولیت

سیلندر های اکسیژن ساز

در درون سیلندرهای ژئولیت که دارای سیستم و تکنولوژی خاصی می‌باشند، پودر ژئولیت قرار گرفته است و به جهت عملیات خلوص بخشیدن به هوا و اکسیژن، تفکیک نیتروژن و دیگر عناصر گازی و البته در نهایت ساخت اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرند. جالب است بدانید که هوایی که در ابتدا وارد دستگاه اکسیژن ساز می‌شود، از این سیلندرها عبور داده می‌شود و بدون شک یکی از مهمترین اجزای تکنولوژی مولد گاز oxygen به شمار می‌رود. عمده‌ی دستگاه های مولد اکسیژن، دارای یک کمپرسور هوا و دو سیلندر یا مخزن ژئولیت می‌باشند.

2) فیلترها (فرآیند فیلتراسیون)

فیلتر های اکسیژن ساز

دستگاه های مولد اکسیژن به طور کلی با استفاده از فیلترهای متنوع و با مارک های مختلفی ساخته و ارائه می‌شوند. در واقع وظیفه‌ی فیلترها در فرآیند فیلتراسیون، جذب و جمع آوری ذرات شیمیایی، گرد و غبار و آنتی باکتریال های موجود در هوا می‌ باشد تا هوایی مناسبتر برای تفکیک سازی اکسیژن از دیگر گازها، به دست آید. بد نیست بدانید که عمده‌ی فیلترهای مورد استفاده در این دستگاه‌ها، قابلیت شست و شو و تمیزسازی و به کارگیری دوباره را دارا می‌باشند و البته بایستی برای حفظ کیفیت هرچه بیشتر اکسیژن تولیدی، این فیلترها هرچند مدت یکبار، مورد تعویض قرار گیرند.

به این نکته نیز توجه داشته باشید که پس از خرید دستگاه اکسیژن ساز (oxygen Concentrator)، کاتالوگ هایی از سوی شرکت سازنده و تولید کننده در اختیارتان قرار داده می‌شود که در هنگام تعویض فیلترهای دستگاه، می‌توانید از نکات ایمنی و دستور العمل های موجود در آن استفاده نمایید. به طور کلی از سه فیلتر (فیلتر ابتدایی، فیلتر ثانویه و فیلتر خروجی) تشکیل شده است که بایستی به طور حدودی، هفته ای یکبار مورد شست و شو قرار گیرند.

3) کمپرسور هوا

کمپرسور هوا اکسیژن ساز

پیش از هر چیز، ذکر این نکته بسیار ضروریست که بسیاری از کمپرسورهای هوا دارای آلودگی صوتی یا سر و صدای بالایی هستند؛ به حدی که می‌توانند موجب برهم خوردن تمرکز کارگران و اپراتورها و ایجاد سردرد برای افراد شود. همچنین این سر و صدای بالا حتی می‌تواند مزاحمت بسیار زیادی را برای واحدهای مسکونی مجاور کارگاه های تولیدی به وجود آورد و دردسرهای متعددی را برای صاحبان صنایع ایجاد نماید. به همین خاطر، صاحبان صنایع و کارگاه های تولیدی، در زمان خرید دستگاه اکسیژن ساز بایستی توجه کافی و وافی به «میزان تولید آلودگی صوتی» از طریق این سیستمها، داشته باشند.

اکسیژن ساز صنعتی

در حقیقت کمپرسورهای هوا از جمله بخش‌هایی از این دستگاه هستند که در خط مقدم عملیات اکسیژن سازی فعالیت می‌ کنند و وظیفه وارد سازی هوای محیط پیرامونی به درون محفظه های دستگاه را بر عهده دارند. البته بایستی به این نکته اذعان داشت که کار کمپرسورهای هوا در روند تولید اکسیژن، عملاَ پس از مرحله‌ی تصفیه مواد شیمیایی، گرد و غبارها و آلودگیهای محیطی هوا توسط فیلترها شروع می‌شود.

4) دریچه متحرک

این دریچه مابین سیستم کمپرسور هوا و سیلندرهای زئولیت نوعی ارتباط ایجاد می کند و از طرف دیگر، اکسیژن خالص را از دستگاه خارج می‌سازد.

5) فلومتر اکسیژن

فلومتر اکسیژن ساز

فلومترها نیز بخشی از اجزای تشکیل دهنده دستگاه های مولد اکسیژن می‌باشند که به طور مستقیم بر روند طبقه بندی و تعیین نهایی قیمت دستگاه اکسیژن ساز موثر هستند؛ چرا که میزان خروجی اکسیژن توسط فلومترها تعیین می‌گردد و انواع دستگاه تولید اکسیژن بر اساس «حداکثر میزان خروجی اکسیژن بر مبنای لیتر در دقیقه» قابل دسته بندی و طبقه بندی هستند.

در نظر داشته باشید که هرگونه تغییر در افزایش و یا کاهش فشار خروجی اکسیژن توسط فلومترها، به دو عامل:

  • مساحت محیطی به جهت نصب
  • و میزان خالص سازی (خلوص) اکسیژن

بستگی دارد. فلومتر به نوعی شبیه به یک دماسنج است که در بخش خارجی دستگاه اکسیژن ساز قرار داده می‌شود.

6) مخزن اکسیژن

مخزن اکسیژن ساز

مخزن اکسیژن در واقع به عنوان یک محل ذخیره سازی و مکث برای تعیین نوع و مقدار استفاده از اکسیژن خالص تولیدی شناخته می‌شود؛ چرا که اکسیژنی که در مراحل قبلی تولید و خالص سازی می‌شود، به شکل مستقیم و در دوزهای همیشه یکسانی به محیط و دیگر دستگاه‌ها پمپاژ نخواهد شد. در حقیقت حجم اکسیژن تولیدی موقتاَ در مخزن اکسیژن ذخیره می گردد تا بسته به نیاز محیط و افراد استفاده کننده، مقدار خروجی آن از دستگاه مشخص شده و سپس این عمل با مقادیر مشخص انجام می‌شود.

7) لیوان مرطوب کننده (مخزن مرطوب)

لیوان مرطوب کننده

در نهایت اکسیژن تولید شده در دستگاه اکسیژن ساز، در مرحله خروج بایستی از درون لیوان مرطوب کننده عبور کند. البته که نگهداری و نوع استفاده از مخزن مرطوب کننده نیز دارای شرایطهای خاص خود است که بایستی به آنها توجه شود:

  1. اپراتورهای دستگاه و صاحبان صنایع بایستی به این نکته توجه داشته باشند که مخازن مرطوب کننده و شلنگ داخل لیوان، به طور منظم و هر چند روز یکبار مورد شست و شو قرار گیرند.
  2. حتماَ و حتماَ بایستی آب تصفیه شده توسط دستگاه تصفیه آب خانگی و یا آب مقطر، به درون مخزن و لیوان مرطوب کننده ریخته شود.

به یاد داشته باشید که چنانچه آب معمولی از شیرهای خانگی و یا آبهای دارای آلودگی های شیمیایی در لیوان و مخزن مرطوب کننده ریخته شود، علاوه بر آن که کارایی دستگاه بسیار کاهش می‌یابد، موجب آسیب رسیدن به دستگاه نیز می‌شود.

انواع دستگاه‌های تولید اکسیژن (بر اساس کاربریهای متفاوت)

همانطور که مشخص است، به مانند بسیاری دیگر از دستگاه‌های صنعتی، دستگاه های اکسیژن ساز (oxygen Concentrator) نیز برای کاربری‌های متفاوتی ساخته و پرداخته می‌شوند؛ این تنوع از آنجایی اتفاق می‌افتد که بتوانند بیشترین کارایی ممکن را برای کاربری‌های متفاوت داشته باشند. البته که ماهیت تکنولوژی مولد اکسیژن به این صورت است که مدل ثابت این دستگاه ها نیز برای تمامی کاربریها می‌تواند مناسب باشد. در ادامه به بررسی هر کدام از این کاربری‌ها خواهیم پرداخت:

اکسیژن ساز بیمارستانی

اکسیژن ساز بیمارستانی

اکسیژن ساز بیمارستانی، دستگاهی بسیار ضروری در حوزه سلامت، درمان و پزشکی محسوب می‌شود که به جهت تولید اکسیژن باکیفیت، دائمی و با خلوص بالا برای بیمارانی با سطح اکسیژن خون بسیار پایین و همچنین برای بیماران دارای مشکلات حاد تنفسی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از فضاهایی که همواره بایستی در ایمنی کامل طراحی شود، فضاهای بیمارستانی می‌باشد. همچنین نحوه‌ی اداره بیمارستانها و مراکز در مانی نیز تابع دستور العملهای متعددی می‎‌باشد که یکی از آنها، عدم استفاده از کپسول های اکسیژن تا جای امکان است؛ چرا که می‌تواند در شرایط اضطراری مختلف، موجب انفجارهای گسترده ای شود. از همین رو،  استفاده از انواع دستگاه اکسیژن ساز همواره به عنوان یک راه حل ایمن، باکیفیت و حرفه‌ای مطرح شده است. البته نتایج علمی نشان داده است که استفاده از این دستگاه، می‌تواند برای افرادی که دارای خستگی‌های مداوم ناشی از فعالیت های روزمره هستند، بسیار مناسب باشد و طراوات و شفافیت و حس تازگی را به پوست، مو و بدن افراد هدیه دهد.

اکسیژن ساز

در واقع استفاده از این دستگاه در محیط های درمانی می‌تواند به افزایش کیفیت هوای محیط داخلی نیز کمک نماید؛ چرا که دائماَ هوای نیتروژن دار موجود در محیط را مکیده و هوایی با 95% اکسیژن خالص (5 برابر حالت عادی) به فضا پس می‌دهد. علاوه بر بیماران با مشکلات حاد تنفسی، بیماران درگیر با مشکلات خونی، پونومونی، قلبی، ریوی و بیمارانی که به صورت مدام نیاز به دریافت سطح اکسیژن بسیار بالاتر از حدود معمول را دارند نیز می‌توانند از دستگاه اکسیژن ساز درمانی نهایت بهره را ببرند. البته دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی به جهت ایمنی هرچه بیشتر شرایط بیماران تنفسی حاد، دارای چراغ هشدار می‌باشد که افت اکسیژن خالص را مشخص می‌کند. این دستگاه همچنین قابلیت تنظیم و کنترل فشار اکسیژن را داشته و در زمان قطعی برق معمولی و اضطراری مراکز درمانی و بیمارستانها، آلارم هایی بر روی دستگاه ظاهر می ‌شود.

همچنین بد نیست بدانید که دستگاه مولد اکسیژن بیمارستانی، نیازی به هیچگونه شارژ مجددی نداشته و به جرئت میتوان بیان نمود که به نسبت کپسولهای اکسیژن سنتی، مزایا و کاربردهای حرفه ای‌تر و بیشتری خواهد داشت. همچنین در راستای حفظ آرامش بیماران، دستگاه های تولید اکسیژن می‌توانند به شدت کارآمد باشند؛ چرا که تولید صدا در آنها بسیار کم است.

مزایای دستگاه تولید اکسیژن بیمارستانی

خرید اکسیژن ساز بیمارستانی

برخی از کاربردهای پزشکی – درمانی دستگاه تولید اکسیژن به شرح زیر می‌باشد:

  • شفافیت ظاهری پوست صورت و بدن
  • مناسب برای ریکاوری افرادی که در اثر استعمال طولانی مدت و دائمی مواد دخانی، دارای اجزای داخلی و ریه های آسیب دیده هستند.
  • رسیدن اکسیژن کافی و با خلوص بالا به بیماران، می‌تواند موجبات تسریع در بهبود و بازسازی بافت های بدن این افراد را فراهم سازد.
  • تنظیم جریان خون با رساندن دائمی اکسیژن به خون
  • مناسب برای بانوان باردار در راستای رشد و سلامت هرچه بیشتر سیستم و دستگاه عصبی جنین (با هماهنگی پزشک متخصص)

  • امنیت بیشتر برای بیماران با استفاده از دستگاه اکسیژن ژنراتور (در مقایسه با خطرات استفاده از کپسولهای اکسیژن)
  • کنترل و تصفیه گردش خون برای کودکان، بانوان و سالمندان
  • همچنین اکسیژنهای با خلوص بالا که توسط دستگاه اکسیژن ساز تولید می‌شوند، می‌توانند به تقویت ذهن و حافظه کمک کنند.

کپسول اکسیژن ساز

  • طراوت هرچه بیشتر پوشت و مو، جلوگیری از پیری زودرس و افزایش طول عمر افراد

اکسیژن ساز خانگی قابل حمل (پرتابل)

استفاده از دستگاه های مولد اکسیژن، به خصوص در شهرهای پرجمعیت و شلوغ (به خصوص تهران!) که آلودگی های محیطی و زیست محیطی از هر طرف زندگی مردم را حتی درد رون خانه هایشان احاطه کرده است، به امری واجب بدل شده است. به جرئت می‌توان گفت که این دستگاه‌ها، امروزه توجه بسیاری از خانواده هایی که به سلامتشان اهمیت ویژه ای می‌دهند را به خود جلب نموده است. بد نیست بدانید که انواع دستگاه اکسیژن ساز، عمدتاَ در سه ظرفیت 3 لیتری، 5، 8 و 10 لیتر در دقیقه تولید و ساخته می‌شوند و مدل خانگی نیز، دارای تمامی اجزای دیگر مدلهای صنعتی و بیمارستانی می‌باشد.

اکسیژن ساز قابل حمل

این دستگاه ها نیز به مانند تمامی مدلهای دیگر، شبیه به یک فیلتر محیطی عمل می‌کنند و هوای آلوده محیط را به درون خود می‌مکند. سپس هوای مکیده شده که سرشار از نیتروژن و تنها دارای 20 درصد اکسیژن می‌باشد، طی یک فرآیند ویژه و خاص، اکسیژن با خلوص 95 درصد را تولید کرده و به محیط و یا دستگاه های درمانی موجود در خانه پس می‌دهند؛ پس بنابراین علاوه بر مصارف عادی و تمیز سازی فضای خانه، از این دستگاه می‌توان برای بیمارانی که به دلایل مختلفی در خانه بستری هستند و نیاز به جریان دائمی اکسیژن باکیفیت دارند، بسیار مناسب باشد. بیمارانی که ممکن است به هر یک از امراض تنگی نفس و آسم، مشکل حاد تنفسی، مشکلات ریوی و انسداد ریه، مشکل قلبی و … دچار باشند!

اکسیژن ساز پرتابل

اکسیژن ساز آب آشامیدنی و تصفیه فاضلاب

این دستگاه ها به سبب تأمین اکسیژن لازم برای تولید آب آشامیدنی مناسب و پساب خروجی باکیفیت از فضالاب ها نیز نقشی تعیین کننده دارند. به طوری که در دستگاه های آب شیرین‌کن مدرن، حجم آب در تکنولوژیهاس بسته‌ی لوله و اتصالات و فرآیند عملیات فیلترها، تصفیه می گردد. این توضیحات بدین معناست که آب در چنین فرآیندی، هیچگونه تماسی با هوای پیرامونی خود نداشته و بنابراین در مقابل آلودگی هوا، در کیفیت آب هیچگونه تغییری ایجاد نمی‌شود. در این میان، اکسیژن با استفاده از سیستم های بسته، 95٪ اکسیژن خالص در سطح مشخصی در آب ترکیب شده و بدین ترتیب اکسیژن کامل آب فراهم می‌شود تا آب گواراتر و باکیفیت تری برای افراد تهیه شود.

اکسیژن ساز تصفیه فاضلاب

دستگاه اکسیژن ساز صنعتی

این دستگاه ها که در دهه 1960 تا 1970 ساخته شده و تکامل یافته اند، قایبلیت تولید گاز اکسیژنی با کیفیتهای 94 الی 96 درصد خلوص را دارند.

همانطور که پیشتر عنوان شد، دستگاه اکسیژن ساز صنعتی هوای محیط را به درون دستگاه می‌مکد، اکسیژن موجود در آن را از حجم نیتروژن زیاد و دیگر گازهای موجود در هوا تفکیک میکند. بدین صورت است که اکسیژنی با درصد خلوص ساخته شده و به همین منظور، ریز اجزای مختلفی در دستگاه تعبیه و طراحی شده اند و در رساتای یک کل واحد عمل می‌کنند.

اکسیژن ساز صنعتی

ذکر این نکته ضروریست که دستگاه های مولد اکسیژن یا اکسیژن ژنراتور صنعتی، به تکنولوژیهای سنتی و قدیمی بسیار کارآمدتر، با آلودگی صوتی کمتر، بهینه‌ تر و ایمن‌تر (برای افراد و محیط زیست) عمل کرده و بسیار مقرون به صرفه تر به شمار می‌روند.

انواع دستگاه مولد اکسیژن از لحاظ نوع نصب

دستگاه های مولد اکسیژن به جهت بهبود عملکرد صنعتی و درمانی، قابلیت هماهنگی با انواع دستگاه جانبی را دارا می‌باشند؛ اما پیش از آگاهی یافتن از نوع اتصال با دستگاه های جانبی، واجب است بدانید که سیستم تولید اکسیژن مورد نظرتان، چه قابلیتی برای نصب دارد.

فروش اکسیژن ساز صنعتی

درواقع انواع دستگاه اکسیژن ساز با حجم ها و فرمهای متنوع، عمدتاَ در دو شکل و مدل «پرتابل» (یا قابل حرکت) و «ثابت» تولید می‌شوند. از جمله مزایای انواع دستگاه تولید اکسیژن پرتابل یا قابل تحرک این است که می‌توان آن را در اتاقها یا فضاهای مختلف قرار داد و با یکبار هزینه کرد برای دستگاه، عملیات اکسیژن سازی را برای چندین اتاق انجام داد.

چه دستگاه هایی قابلیت هماهنگی با تکنولوژی اکسیژن ساز را دارند؟!

دستگاه‌های مولد اکسیژن به تنهایی قابلیت انجام تمامی فعالیت‌های تخصصی مربوط به خود را دارند؛ اما عملاَ برای ارائه‌ی بالاترین سطح عملکرد خود، به انواع دستگاه جانبی خاص و منحصر بفرد نیاز خواهند داشت. اما این بدان معنا نیست که فقط اکسیژن سازها به دستگاه‌های جانبی نیاز دارند؛ بلکه دیگر دستگاه ها نیز بسته به نیازهای خود، برای ارائه کاملترین عملکرد خود، به تکنولوژی اکسیژن ساز و متصل شدن به این سیستم نیاز دارند! بلـــــــــه… دستگاه های جانبی متعددی هستند که می‌توانند در کنار دستگاه اکسیژن ساز به فعالیت بپردازند که از جمله این موارد می‌توان به:

  • انواع فیلترهای متنوع دستگاه اکسیژن ساز؛ از جمله فیلتر گرد و غبار
  • سوند نازال اکسیژن
  • نبولایزر اکسیژن ساز (این سیستم، در صورت صلاحدید و دستور پزشک مورد استفاده قرار گرفته و کار انتقال داروهای مایعی را که بایستی به صورت استنشاقی به بدن بیمار وارد شود، انجام می‌دهد
  • ماسك اكسيژن.
  • چادر اکسیژن
  • مانومتر مرطوب کننده (این سیستم نیز به مرطوب ماندن اکسیژن ورودی به بدن افراد و پرهیز از خشک شدن مجرای تنفسی بیماران کمک می‌نماید)

و … اشاره نمود.

دستگاه اکسیژن ساز ؛ مکملی فوق العاده برای ازن ژنراتور!

ازن ژنراتورها از جمله دسنتگاه‌های کاربردی و پررونقی می‌باشند که روز به روز بیشتر از قبل، جای خود را در میان صنایع و کارگاه‌های تولیدی باز می‌کنند. این دستگاه به دلیل بی خطر بودن برای محیط زیست و همچنین بی‌خطر بودن برای افراد حاضر در محیط نصب، از بین بردن بود و تصفیه موثر آلودگی ها و عناصر شیمیایی، تصفیه آب آشامیدنی، آب استخرهای شنا و پرورش آبزیان و تصفیه فاضلاب شیمیایی و تهیه پسآب در احجام بسیار زیاد، مورد استفاده گسترده قرار گرفته است.

اما نکته‌ی جالبتر اینجاست که کارشناسان، دستگاه اکسیژن ساز و خود عنصر اکسیژن را به نوعی خوراک اولیه و موثر انواع ازن ژنراتور می‌دانند؛ چرا که در فرآیند ساخت و تولید ازن، از اکسیژن خالص استفاده می‌شود و دستگاه مولد اکسیژ« نیز قادر به تولید این گاز با خلوص 95 الی 96 درصد می‌باشد. ذکر این نکته نیز ضروریست که به هر میزان اکسیژن ورودی به دستگاه ازن ساز باکیفیت‌ تر و خالصتر باشد، راندمان و کارآمدی دستگاه ازن ژنراتور نیز به طرز چشمگیری افزایش خواهد یافت.

نحوه نگهداری از دستگاه اکسیژن ساز

نگهداری اکسیژن ساز

به طور کلی می‌توان به این نکته اذعان داشت که نگهداری از دستگاه مولد اکسیژن کار چندان سختی نخواهد بود و بیشتر نیاز است تا از اصول اولیه نگهداری آن آگاه باشید. این دستگاه ها به طور متوسط بین 700 تا 1500 ساعت عمر مفید داشته و در حقیقت نگهداری و حتی تعمیر دوره‌ای اینگونه دستگاه ها می‌تواند به:

  1. افزایش طول عمر دستگاه
  2. افزایش راندمان و کارایی بیشتر دستگاه
  3. و بالطبع افزایش راندمان کاری و یا افزایش سطح سلامت افراد و بیماران

منجر شود. برخی از این نکات عبارت است از:

  • حتماَ و حتمــــــــــاَ به راهنمایی ها و دستور العملهای موجود در کاتالوگ‌های راهنما در هنگام خرید دستگاه اکسیژن ساز توجه داشته باشید و آن را مورد مطالعه قرار دهید.
  • توصیه می‌شود فیلترهای این دستگاه در جهت افزایش کارایی و تولید اکسیژن باکیفیت تر (با خلوص و کیفیت حداکثری) هفنه ای یکبار مورد شست و شو قرار گیرند.

خرید اکسیژن ساز

  • همچنین لیوان مرطوب کننده دستگاه نیز بایستی به طور مداوم (حداقل هفته ای یکبار) مورد شستشو یا تعویض قرار گیرد و درون آن، آب مقطر و یا آب حاصل از فرآیند دستگاه تصفیه خانگی ریخته شود.
  • اکیداَ توصیه می شود که پس از حدود 7 تا 8 ساعت استفاده مداوم از دستگاه مولد اکسیژن، در حدود 30 دقیقه به آن استراحت دهید و دستگاه را به طور کامل خاموش کنید.
  • تکنولوژی مولد اکسیژن را در فاصله‌ی حداقل 2.5 الی 3 متری سیستمهای حرارتی (بخاری، اسپیلت، شومینه و شوفاژهای دیواری) جانمایی کنید.
  • به هیچ عنوان دستگاه روشن را تکان ندهید.
  • به طور جدی از در معرض قرار دادن دستگاه در برابر تابش مستقیم قرار دادن نور خورشید و آفتاب پرهیز کنید.

نگهداری اکسیژن ساز

  • دستگاه تولید کننده اکسیژن را در کنار وسایلی که گرد و غبار تولید می‌کنند قرار ندهید.
  • حتی الامکان از قرار دادن دستگاه در محیط هایی با آلودگی، گرد و غبار و مملو از پرز، پرهیز کنید.
  • بنابراین باز هم می‌توان به این نکته اشاره کرد که نگهداری از این دستگاهها کار سختی نیست؛ اما بهتر است که برای افزایش راندمان کاری خود و دستگاه و در واقع در راستای حفاظت از سرمایه هایتان، به نکات فوق توجه کرده و آنها را به کار گیرید.
  • توصیه می‌شود که محل قرارگیری اینگونه دستگاه ها در محیطهای باز باشد.
  • استفاده از این دستگاه کار به هیچ عنوان پیچیده ای محسوب نمی‌شود و برای شروع، کافیست تا دستگاه را به پریز برق متصل کنید؛ به همین خاطر توصیه میشود که به دلیل نوسانات شدید برقی، از ترانس های محافظ برق استفاده شود.
  • در هنگام خاموش نمودن دستگاه، حتماَ دکمه خاموشی دستگاه را فشار دهید و به هیچ عنوان، مستقیماَ دستگاه روشن و در حال فعالیت را از فیش برق جدا نکنید.

قیمت دستگاه اکسیژن ساز

قیمت اکسیژن ساز

به طور کلی پارامترهای متعددی در تعیین نهایی قیمت دستگاه اکسیژن ساز موثر است و مجموع امکانات، حجم، کارایی، مارک قطعات و … همه و همه عواملی هستند که در مشخص نمودن قیمت دستگاه اکسیژن ساز تعیین کننده هستند. اما قطعاَ این سوال برای متقاضیان خرید دستگاه اکسیژن ساز به وجود می‌آید که در رهنگام تهیه و خرید این دستگاه ها بایستی به چه نکاتی توجه داشت؟! برای پاسخ به این سوال، بدون شک توجه به نکات زیر الزامی خواهد بود:

  • برای داشتن خاطری آسوده و جلوگیری از هرگونه پیشامد ناگوار، حتماَ پیش از خرید دستگاه مولد اکسیژن، بررسی کنید که دستگاه مجهز به سیستم هشدار باشد؛ تا هنگامی که اکسیژن دچار هرگونه قطعی و وصلی شود، آلارم هشدار به سرعت فعال شود.
  • مقدار آلودگی صوتی کم دستگاه، یکی از عوالم تعیین کننده بر قیمت خواهد بود. به بیان ساده تر، هرچه دستگاه سر و صدای کمتری داشته باشد، دارای اهمیت و البته قیمت بیشتری است.
  • دستگاه اکسیژن ساز خانگی باید حتما مجهز به نبولایزر باشد.

لیست قیمت اکسیژن ساز

  • .پایین بودن مصرف انرژی دستگاه نیز بسیار پراهمیت می‌باشد. به طور کلی توصیه می‌شود با توجه به ساعات طولانی کارکرد دستگاه های مولد اکسیژن، مصرف انرژی دستگاه به طور متوسط بین A الی A++ باشد.
  • داشتن گارانتی و ضمانت نامه معتبر برای انواع اینگونه دستگاه‌ها، از مهمترین عوامل در تعیین قیمت دستگاه اکسیژن ساز (oxygen Concentrator) به شمار می‌رود.
  • برای به کارگیری مناسب دستگاه در تمامی مصارف خانگی، صنعتی، بیمارستان، تصفیه آب و پشتیبانی از دستگاه ازن ژنراتور، توصیه می‌شود که از خلوص اکسیژن تولیدی با 90 الی 96 درصد خلوص، اطمینان حاصل کنید.
  • نسبت به دارا بودن سیستمهای کنترلی دستگاه (تنظیم میزان اکسیژن خروجی، کنترل فشار و …) اطمینان حاصل نمایید.

به طور کلی میتوان گفت که برند و قیمت دستگاه اکسیژن ساز بسیار متنوع و متغیر است و افراد، ارگانها و صاحبان صنایع می‌توانند با صرف هزینه هایی از 4 الی 36 میلیون تومان، دستگاه های مولد اکسیژن با کارایی و کیفیت های مختلف را، بسته به نیاز خود تهیه نمایند. در همین زمینه مشاوران و کارشناسان فروش برجسته‌ی شرکت تولیدی پارساب، آماده‌ی ارائه آخرین و حرفه ای ترین اطلاعات و مشاوره ها در زمینه خرید دستگاه اکسیژن ساز به شما مشتریان گرامی هستند.

قیمت و فروش اکسیژن ساز

پارساب؛ نامی نیک در تولید و ساخت انواع دستگاه اکسیژن ژنراتور

گسترش آلودگی ها، تلاش برای افزایش کیفیت تصفیه آب آشامیدنی و فاضلاب های صنعتی، تلاش برای افزایش خدمات رسانی به بیماران حاد تنفسی، ریوی و قلبی، کمک به خانواده ها برای بستری نمودن بیماران خود در خانه و فرار از هزینه های هنگفت بستری های بیمارستانی، افزایش کیفیت تنفس و ارتقای سطح کیفی پوست، افزایش طول عمر و …، همه و همه دلایلی هستند که گسترش تدریجی خرید دستگاه مولد اکسیژن را توجیه می‌کند. از همین رو، شرکت پارساب به پشتوانه طراحان زبده و کارشناسان برجسته و با سابقه‌ی به ثمر رساندن پروژه‌های بزرگ صنعتی،  طیف گسترده‌ای از خدمات در زمینه‌های خرید دستگاه اکسیژن ساز و تعمیر و نگهدای دوره‌ای از آن را به تمامی مشتریان و صاحبان کارگاه‌های تولیدی کشور ارائه می‌نماید.

اکسیژن ساز پارساب

مشاوره های قدرتمند تخصصی و رایگان، قیمتهای بسیار مقرون بصرفه، بکارگیری و ارائه‌ تکنولوژیهای روز دنیا در طراحی انواع دستگاه اکسیژن سازصنعتی، بیمارستانی، خانگی، بیمارستانی، تصفیه آب آشامیدنی و …،  همه و همه موجب شده است که شرکت تولیدی پارساب، همواره با لطف سرشار مخاطبان خود از سراسر کشور، روبرو شده است.